ANUNȚ privind Grădinița „Anton Durcovici”

ANUNȚ privind Grădinița „Anton Durcovici”

Fundația ANTON DURCOVICI intenționează să deschidă în luna septembrie o grădiniță privată, în municipiul Roman, str. Ștefan cel Mare, cu program prelungit, care să poarte numele episcopului martir. Se dorește înființarea unei singure grupe mici (maximum 20 de copii).

Din componența echipei de cadre didactice fac parte până în acest moment:

  • dna. Anca Frona – profesor învățământ preșcolar, grad didactic I, titular în învățământ, cu o experiență 20 de ani;
  • dna. Cristina Mare – profesor învățământ preșcolar, grad didactic I, titular în învățământ, cu o experiență 20 de ani;
  • dna. Angelica Tabacaru – profesor învățământ preșcolar, grad didactic I, cu o experiență de 40 de ani la catedră, fost director și fost inspector școlar.

Contribuția lunară pentru educație stabilită pentru fiecare copil ce urmează să fie înscris este de 450 lei. La aceasta se va adauga prețul meniului ce va fi stabilit ulterior în funcție de firma de catering aleasă împreună cu părinții.

Înscrierile vor avea loc după primirea autorizației de funcționare, ținându-se cont de preînscrieri (părinți care și-au manifestat interesul începând cu luna aprilie). Selecția dosarelor nu va ține de cont de religie, naționalitate, orientare politică etc.

Informații suplimentare pot fi cerute la adresa de e-mail fundaț[email protected] sau https://www.facebook.com/fudatiadurcovici/

 

FundatiaDurcovici

Lasă un mesaj