Fundația Durcovici va sărbători 2 ani

Fundația Durcovici va sărbători 2 ani

Fundaţia „Anton Durcovici” din Roman va sărbători marți, 10 decembrie 2019, împlinirea a doi ani de la deschiderea oficială. Aniversarea va avea loc în biserica „Sfânta Tereza”, programul debutând printr-un moment artistic susținut de copiii Grădiniței „Anton Durcovici”, la ora 16.00. Conferința „Fericitul Anton Durcovici și familia ca izvor de sfințenie”, un concert de colinde, un raport de activitate, cât și un vernisaj de pictură, au stârnit interesul publicului.

Invitat pentru a celebra sfânta Liturghie, parte din program, alături de pr. paroh Pavel Chelaru va fi preotul Felician Tiba, responsabil cu pastorația familiei în Dieceza de Iași. De asemeni, conferința va fi susținută de același invitat, aceasta făcând parte dintr-un șir tematic de conferințe, cuprinse într-un proiect al Fundației început în toamna acestui an. Raportul de activitate va fi prezentat printr-un film care va cuprinde toate evenimentele principale desfăşurate de Fundație, între 10 decembrie 2018 şi 10 decembrie 2019.

Programul se va încheia cu vernisarea expoziției de tablouri ce aparțin pictorului romașcan Corneliu Varniote și cu un moment de socializare, participanţii fiind invitați la un pahar de vin fiert. Sărbătoarea va continua pentru comitetul director și invitații acestora, într-un cadru restrâns.

FundatiaDurcovici

Lasă un mesaj