Încep înscrierile pentru grădinița de vară

Preșcolarii din alte unități de învățământ pot fi înscriși la grădinița de vară a Fundației „Anton Durcovici” în intervalul 03-28.02.2020. Copiii din unitate vor solicita și ei acest lucru, fiind necesară prelungirea contractului existent.

Dosarul de înscriere va conține: cerere (se completează la unitate), certificatul de naștere al copilului, cărțile de identitate ale părinților, adeverință de venit și adeverință medicală pentru înscrierea în colectivitate.

Grădinița „Anton Durcovici” va rămâne deschisă și în acest an, în perioada vacanței de vară, oferind astfel o alternativă pentru părinții care au nevoie de un program organizat pentru copilul lor.

Grădinița „Anton Durcovici” va funcționa în intervalul orar 07.30-17.00, activitățile fiind organizate de cadrele didactice, personalul auxiliar, dar și tineri care își vor exercita stagiul de practică. În perioada vacanței vor exista activități tematice diversificate, predominând activitățile ludice și recreative.

Informații suplimentare pot fi aflate la nr. de telefon 0755 307 958.