Ordinul de ministru pentru Grădinița Anton Durcovici a fost emis

Ministerul Educației Naționale a emis în data de 04 iulie 2019, ordinul de funcționare pentru unitatea de învățământ preuniversitar particular „Anton Durcovici” din municipiul Roman. În urma evaluării inspectorilor, toți indicatorii au fost îndepliniți.

Autorizația conferă Fundației „Anton Durcovici” din municipiul Roman calitatea de organizație furnizoare de educație, respectiv dreptul de organizare a admiterii, precum și de desfășurare a procesului de învățământ preuniversitar particular. Noua unitate de învățământ are de acum obligația de a solicita acreditarea în termen de maximum trei ani de la absolvirea primei promoții. Grădinița este monitorizată și controlată periodic de Ministerul Educației Naționale, Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar și de Inspectoratul Școlar Județean Neamț.

Un gând despre „Ordinul de ministru pentru Grădinița Anton Durcovici a fost emis

VeronicaPublicat pe  12:41 pm - iul. 8, 2019

FELICITARI! Un pas important care de fapt este rezultatul tuturor eforturilor depuse pana acum. Mult success in continuaare!