Precizări referitoare la suspendarea cursurilor

Grădinița Fundației „Anton Durcovici” vă aduce la cunoștință faptul că respectă hotărârile CNSSU și precizările ISJ Neamț, astfel încât:

-se suspendă cursurile școlare începând cu 11 martie 2020 până pe 22 martie 2020 cu posibilitatea de prelungire.

-personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic își desfășoară programul zilnic în unitatea de învățământ.

Deasemeni, vă aducem la cunoștință faptul că înscrierile pentru noul an școlar continuă până la data de 31 martie 2020. Ocuparea locurilor va fi făcută în ordinea depunerii cererilor și nu în funcție de apropierea față de domiciliu. Pot fi înscriși copiii care la data de 14 septembrie vor avea împliniți cel puțin 2 ani.

Înscrierea copiilor aflați în acest moment în unitate, va fi făcută în mod automat pentru anul școlar 2020-2021, dacă nu sunt înregistrate cereri de reziliere a contractului de școlarizare până la data de 31.03.2020.